Zorgvastgoed partner OZVP heeft bijgedragen aan het zorgvastgoed katern in het FD

Onderstaande tekst stond in de advertentie bij het zorgvastgoed katern bijlage van het Financieel dagblad. Ook werd deze advertentie gebruikt op de website www.overvastgoed.nl.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN INTEGERE ZORGVASTGOED PARTNER?

OZVP ADVISEERT U PERSOONLIJK

OZVP adviseert u persoonlijk in uw strategische zorgvastgoed vraagstukken. Vanwege kennis van beide werelden, legt OZVP verbinding tussen zorgorganisaties en beleggers. OZVP adviseert zodoende zowel zorgorganisaties als zorgvastgoedbeleggers. Door haar kennis van  vastgoed en de zorgmarkt in zowel Nederland als het buitenland, brengt OZVP inhoudelijk alle betrokken partijen met elkaar in contact om  zorgkwaliteit te verhogen en waarde toe te voegen voor alle belanghebbenden.

TOEGEVOEGDE WAARDE VOOR ALLE PARTIJEN

Door het vastgoed onder te brengen bij een belegger en de exploitatie bij een gespecialiseerde zorgorganisatie zal het zowel financieel als maatschappelijk rendement opleveren, voor beide partijen. De exploitant zal zich focussen op haar zorgactiviteiten, de kwaliteit van de zorg en het rendement worden daardoor verhoogd. Hierdoor zullen de zorguitgaven en de zorgkosten van de overheid transparanter worden en op lange termijn beter beheersbaar. De vastgoedbelegger heeft daardoor een lager leegstandrisico, wat zal resulteren in een goed en stabiel lange termijn rendement.

NIEUWSGIERIG?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij en de visie van OZVP? Wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen? Neemt u dan contact op met Gerwin Holland of kijk op de website www.ozvp.nl voor meer informatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.