Beleggen in zorgvastgoed - zorgvastgoed

Onafhankelijke Zorg Vastgoed Partner

Uniek
Behandeld persoonlijk en betrokken

Lange termijn perspectief

Neem nu contact op!

Beleggen in zorgvastgoed – OZVP

OZVP, uw onafhankelijke partner bij beleggen in zorgvastgoed

OZVP, een onafhankelijke partner voor zorgvastgoed, ziet een verdere professionalisering van het vastgoed in de zorgsector. Door de toenemende druk op de zorgkosten en de steeds ouder wordende Nederlandse bevolking, zal de vraag naar zorgvastgoed verder toenemen. Daarnaast is het investeringsklimaat aan het veranderen en neemt de interesse van Nederlandse, maar ook buitenlandse investeerders voor zorgvastgoed toe.

Door de veranderde marktomstandigheden ziet OZVP een steeds verdere toename in de scheiding van de exploitatie en het eigendom van het vastgoed. Veel vastgoed is nu in handen van de zorginstellingen zelf of staat op de balans van de coöperatie. OZVP is van mening dat zorgvastgoed een volwaardige beleggingscategorie is en focust zich op het zorgvastgoed in de breedste zin.

OZVP ziet meer commerciële initiatieven van zorgexploitanten, waarbij het concept- en exploitatiemodel goed heeft gewerkt. OZVP kan worden ingeschakeld als partner van de zorgexploitant om verdere groei te accommoderen. Ook kan zij worden ingeschakeld voor het initiëren, begeleiden en ontzorgen van zorgvastgoed en treedt ze op als vastgoedpartner voor zorgaanbieders, coöperaties en investeerders, voor zowel de aankoop als de verkoop.

OZVP is persoonlijk en uniek

Door jarenlange ervaring als vastgoedinvesteerder, strategist en ondernemer spreekt OZVP de taal van zowel de belegger als de zorgondernemer en kunnen we u van dienst zijn op het gebied van strategie en consultancy, transactiebegeleiding en portefeuillemanagement.

  • OZVP is gedreven en ambitieus
  • OZVP richt zich uitsluitend op zorgvastgoed
  • OZVP handelt persoonlijk en betrokken
  • OZVP is betrouwbaar en werkt oplossingsgericht
  • OZVP is een resultaatgerichte teamspeler met een langetermijnvisie

OZVP levert toegevoegde waarde voor alle betrokkenen partijen en werkt voor zowel vastgoedbeleggers als zorgondernemers door heel Nederland.

Beleggen in zorgvastgoed - zorgvastgoed

Strategie en Consultancy

Zorginstellingen hebben steeds meer te maken met complexe strategische zorgvastgoed vraagstukken. Als vastgoedpartner maken we analyses die we vertalen naar scenario’s en strategieën voor het vastgoed.

Meer informatie 

Transactiebegeleiding

U wilt graag vastgoed aan- dan wel verkopen? OZVP kan deze transactie exclusief begeleiden door ons netwerk te raadplegen of in samenwerking met uw adviseurs te zoeken naar de beste oplossing.

Meer informatie 

Portefeuillemanagement

Wilt u een goed gediversifieerde zorgvastgoed portefeuille samenstellen? Of zoekt u een financiële of technische assetmanager die het beheer van uw portefeuille overneemt? OZVP kan u hierbij van dienst zijn.

Meer informatie 

Show Buttons
Hide Buttons